U wilt uw nabestaande toch geen rekening achterlaten ?


Nuvema Uitvaartverzekeringen “goede keus”

 

Bij  “Meijer en ten Hove Uitvaartverzorgers” streven we er naar om elke uitvaart zo goed mogelijk uit te voeren. Een juiste uitvoering van de persoonlijke wensen van de overledene, de wensen van de nabestaanden en de regionale gebruiken en tradities zijn hierbij erg belangrijk.

 

De uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de uitvaartwensen maar ook door het lokale prijsniveau. Een uitvaart in “Lent” verloopt en kost nu eenmaal niet hetzelfde als in “Den Helder”. Wij onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart.  Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten van een uitvaart te dekken.

 

Om deze doelstelling te bereiken geeft  “Meijer en ten Hove Uitvaartverzorgers” jaarlijks de lokale prijzen  door aan uitvaartverzekeraar Nuvema. Voor mensen uit “Lent” worden de uitvaartverzekeringen van Nuvema dan ook gebaseerd op deze prijzen. Hierdoor kan een op maat gemaakte uitvaartverzekering worden aangeboden die aansluit bij de persoonlijke wensen én de lokale kosten.

 

 

Bij Nuvema kunt u, net als bij vele andere partijen op internet, de premie van een uitvaartverzekering berekenen . De Consumentenbond benadrukt in haar onderzoeken altijd de kwaliteit van de uitvaartverzekering van Nuvema.

 

indien u dit wenst kunnen wij u vrijblijvend in contact brengen met een adviseur 


Wij adviseren Nuvema Uitvaartverzekeringen omdat zij eerlijk en transparant zijn en u de vrije keuze houd om uw uitvaartverzorger te kiezen die uw vertrouwen heeft.Ook al heeft u een natura verzekering bijvoorbeeld bij Dela, Yarden Ardanta of Monuta, dan kunnen wij toch de uitvaart voor u regelen!

ook al zeggen zij van wel. wij zijn niet duurder

vraag vrijblijvend naar de kosten