Meijer en ten Hove nu ook in Millingen aan de Rijn

Nadat wij  nu 10 jaar werkzaam als zelfstandig uitvaartbedrijf in Nijmegen en omgeving zijn wij sinds 1 augustus 2019 wij ook gevestigd in Millingen aan de Rijn.Ons uitvaartcentrum in Lent

Wij hebben in Lent ons uitvaartcentrum maar kunnen, indien u dit wenst, uw dierbare thuis opbaren of gebruikmaken van uitvaartcentra van onze collega’s in de regio.


Wij stellen alles in het werk om uw wensen te realiseren,

de laatste zorg van uw dierbare mag u zelf doen, wij kunnen en willen u hier graag bij helpen, als u dit niet zelf wilt doen kunnen wij dit ook voor u doen.

wij hebben hiervoor diverse opleidingen gevolgd, zoals airbrush make-up en thanatopraxie ( tijdelijk balsemen) Wij doen bijna alles zelf zodat u niet met teveel “vreemde gezichten” te maken krijgt en ook nog eens scheelt in de kosten.

 

wij zijn gediplomeerd en hebben ruime ervaring in het verzorgen van de overledene en de uitvaart,

 
Keurmerk Persoonlijke UitvaartWij zijn lid van het keurmerk Persoonlijke Uitvaart, dit keurmerk mogen wij voeren wanneer wij genoeg families begeleid hebben die tevreden over ons zijn, nabestaanden beoordeelde ons met een 9,9uitvaart in Millingen, crematie Millingen, begrafenis Millingen, uitvaartverzorger, Millingen, Kekerdom, Leut, Berg en Dal, Beek, Ubbergen, uitvaartverzorging Lingewaard