Wij horen graag uw Mening

indien u dit wenst kunt u een mail naar ons sturen of wat in het gastenboek schrijven Onze dank hiervoor John en Ed


Commentaren: 60
 • #60

  Judith (dinsdag, 16 april 2024 13:26)

  Ed en John hebben ons vanaf het eerste moment op ons gemak gesteld. Ze hebben ons uitstekend begeleid bij alle voorbereidingen voor, tijdens en zelfs na de uitvaart nog. Daar waar het ons niet lukte zorgden zij voor de regie. Dat gaf veel rust. Steeds waren ze beschikbaar voor vragen en overleg en dat alles met een warmte en betrokkenheid als kwamen ze al jaren over de vloer. De menselijke kant die zij laten zien heeft tot een hele prettige samenwerking geleid, waardoor we een heel mooi afscheid konden geven. Heel fijn was ook dat ze tijdens de uitvaartdienst slechts op de achtergrond aanwezig waren, maar direct paraat stonden als dat nodig was.
  In alle chaos was er tijd voor rust en zelfs grapjes, wat een enorme ontlading en opluchting kan geven. Niets is ze te veel en ze staan open voor alle mogelijkheden. Met veel aandacht voor de overleden en de nabestaanden, kun je merken dat dit vak hen op het lijf is geschreven. Jullie zijn geen doorsnee “kraaien”, maar kleurrijke karakters, met veel levenservaring, die precies bij ons in het straatje passen. We hadden geen betere uitvaartbegeleiders kunnen treffen. Nogmaals heel veel dank namens ons hele gezin.

 • #59

  karin Welink (zaterdag, 22 april 2023 15:18)

  Ed en John hebben de uitvaart van mijn moeder verzorgd van overlijden (31 maart) tot begrafenis (6 april) en zelfs daarna
  Je kon ze zo vaak bellen met vragen als je wilde, altijd stonden ze je vriendelijk te woord. Het gesprek voor de uitvaart te regelen was zakelijk maar ook heel "ontspannen" en het voelde net of je elkaar al jaren kende wat heel prettig aanvoelde om alles te regelen.

  Mijn moeder lag opgebaard in het verpleegtehuis en ze kwamen dagelijks langs bij moeder om alles te controleren. Op de dag van condoleren heeft Ed haar nog netjes bijgewerkt qua make up dat ze er s avonds ook nog netjes bij lag, nogmaals mijn dank daarvoor.

  De dag van de uitvaart begon met een korte dient in het Afscheidshuis Lent, om daarna naar Emmen te gaan, daar hebben John en Ed op ons verzoek meegeholpen om moeder in het graf te laten zakken, dat werd ook zeer op prijs gesteld door mijn broer, schoonzus en dochters met schoonzoon.

  We kijken terug op een emotionele maar ook "" mooie"" periode mede door de goede begeleiding van Ed en John, het zijn 2 super vriendelijk, meelevende en behulpzame mannen/jongens

  Als extra dank je wel hebben we ze beide een zak spekkies gegeven en een paashaas wat ze erg lekker vonden, en dus ook snel op was .

  Nogmaals bedankt voor alles namens mijn broer, schoonzus, 2 dochters en schoonzoon en mijzelf, zonder jullie was het nooit zo'n mooi afscheid geworden, een afscheid die mijn moeder verdiende.
 • #58

  Petra van Delft (donderdag, 23 februari 2023 10:19)

  Goedemiddag heren,

  Nu de eerste emotionele stormen wat luwen, wil ik u graag nogmaals bedanken voor uw ontzettend betrokken en zorgzame manier waarop u bent omgegaan met het overlijden en begraven van mijn vader, en met mij en mijn emoties.
  Mij alle erkenning en ruimte geven in mijn hoedanigheid als dochter, het regelmatig vragen / in de gaten houden hoe het met me ging, meeleven bij mijn herkenning bij opgedragen teksten, op de juiste momenten suggesties aandragen, zelf een gedicht toevoegen, en dat alles met warmte.
  Zo heb ik het nog niet eerder meegemaakt (bij de eerdere uitvaarten van mijn adoptieouders).
  U beiden heeft een verschrikkelijk gebeuren een stuk dragelijker gemaakt.

 • #57

  familie Hakvoort (donderdag, 09 juni 2022 11:25)


  Wij hadden in hen fijne, meedenkende, attente en begripvolle uitvaartverzorgers

 • #56

  M. de Bruin (vrijdag, 25 februari 2022 09:19)

  Ik heb de begeleiding en de uitvoering van de uitvaart van deze uitvaartondernemer als zeer prettig en persoonlijk ervaren. Hun werkwijze verlicht het verdriet dat je als nabestaande overkomt.

 • #55

  Mark Leferink op Reinink (vrijdag, 03 september 2021 15:21)

  Persoonlijk, betrokken, professioneel, conform afspraak.

 • #54

  Marcel van Rijsewijk (donderdag, 02 september 2021 10:08)

  We waren bijzonder onder de indruk van de warmte en de persoonlijke benadering die de uitvaartverzorger ten tijde van de uitvaart en ook de tijdens de van voorbereiding hiervan heeft getoond

 • #53

  fam van Beek (dinsdag, 16 maart 2021 10:10)

  Vanaf het begin tot het eind hebben wij een prima contact gehad met deze uitvaartondernemer. Er werken hartelijke en warme mensen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, en er werden ook prima ideeën aangedragen. Wij hebben het geheel als zeer prettig ervaren.

 • #52

  fam meeuwsen (dinsdag, 16 maart 2021 10:08)

  Fijne uitvaartonderneming. Vriendelijke en meelevende medewerkers, waar je je gelijk vertrouwd bij voelt.

 • #51

  Gemma (zondag, 06 december 2020 13:30)

  Zeer lieve mensen, kan altijd met vragen bij ze terecht. Liefdevol en warm ontvangen. Voldoende ruimte om afscheid te nemen. Top, dank jullie wel, voor het mooie afscheid.

 • #50

  H Driessen (dinsdag, 22 september 2020 13:40)

  Zeer professioneel, netjes, mee denkend, eerlijk. Aan te bevelen voor iedereen. Geweldig. Dankzij Meijer en Ten Hove zal het rouwproces gemakkelijker verlopen. Ook voor de kinderen die zij er enorm goed bij betrokken hebben. Top

 • #49

  Elly (zondag, 26 juli 2020 14:50)

  23 juli een uitvaartplechtigheid gehad bij Meijer en ten Hove. Het was een bijeenkomst in kleine kring; sober en héél mooi.
  Dank voor de 'ruimte' die wij kregen en dit afscheid geeft een voltooid gevoel.
  Bijzonder!

 • #48

  Nienke Blanksma (zondag, 31 mei 2020 21:39)


  Zeer persoonlijk ontvangen. Doordat de ontvangst informeel was, was onze familie snel op zijn gemak. Mijn vader is goed verzorgd en mooi opgebaard. Tussendoor bezoek aan mijn vader was makkelijk te regelen. Ruimtes in het afscheidshuis zijn klein en intiem. We kregen alle ruimte en hulp om er een persoonlijke uitvaart van te maken. Namens familie, zeer veel dank. Ik kan hen zeer zeker aanbevelen.

 • #47

  Linda van der Werf (woensdag, 01 april 2020 18:24)

  Op 24 februari is mijn jongste zoon totaal onverwacht overleden.We waren helemaal verbijsterd en in schok. Via via kwamen we bij Meijer en Ten Hove Uitvaartverzorgers.Een hele goede, zo niet de beste keuze die we hebben kunnen maken in zulke tijden van verdriet. Al vanaf de eerste ontvangst wisten we dat onze zoon en broer in goede handen was. Wat een zeer meelevende attente mensen zijn Ed en John. Alles kon met ze worden besproken en werkelijk alles is precies zo gegaan als wij dat wensten.Zij zijn met recht de twee lichtpuntjes geweest in deze voor ons zo zware tijd. Mensen met hart voor hun werk, beter kan ik ze niet omschrijven.Bij ons thuis hebben we het over "de heren van Lent". Daarmee wil ik aangeven hoe bijzonder deze beide mannen zijn geweest in een tijd waarin je dat zo nodig hebt. Zij hebben het mogelijk gemaakt dat wij ondanks alle verdriet met een bijzonder warm gevoel terug kunnen kijken naar de laatste dag met onze lieve zoon en broer.

 • #46

  Myrna Geijssen (dinsdag, 18 februari 2020 20:25)

  John en Ed waren zeer betrokken en deskundig in het begeleiden van de uitvaart en alles wat daar bij kwam kijken. Zij speelden goed in op onze persoonlijke wensen zonder inmenging of oordeel, maar wel met ideeën en mogelijkheden. Juist hun persoonlijke voorkomen en bijdrage maakte dat de uitvaart helemaal paste bij onze situatie. Bedankt voor alles, wij kijken terug op een waardig en zeer persoonlijke uitvaart voor onze moeder. Myrna Geijssen

 • #45

  Marijke janssen (vrijdag, 20 december 2019 22:51)

  Super mooi afscheid gehad van me zwager zo mooi geregeld goed ontvangen vraag maar iets de heren proberen het te regelen.dank je wel vooor alles marijke

 • #44

  familie Houterman (woensdag, 25 september 2019 15:55)

  Wij danken de uitvaartverzorger voor de uiterst goede zorg. Uiterst zorgvuldig en geduldig met zeer goede contactuele eigenschappen. Mijn wijlen vader zou gezegd hebben; "dank jullie hartelijk en blijf trots op wat je doet". Wij zijn uiterst tevreden met het product zoals dit aan ons geleverd is en willen, indien in de toekomst nodig, wederom gebruik maken van de diensten van deze uitvaartverzorger.

 • #43

  Ron, Mike Nick en Floortje (maandag, 23 september 2019 13:27)

  John en Ed hebben ons fantastisch geholpen en begeleid. Er was tijdens alle gesprekken, bezoeken en afspraken ruimte voor een lach en een traan en zij beantwoordden in alle rust al onze vragen. Zij regelden het zo dat de hele uitvaart precies zo kon geschieden zoals wij het wensten. Zij vormen een ware rots in de branding in zo'n moeilijke en verdrietige tijd. Onze dank is groot!

 • #42

  fam de Jong (woensdag, 05 juni 2019 19:44)

  Respectvol. Meedenkend en lief voor nabestaanden. Tot in de puntjes verzorgd persoonlijk afscheid en uitvaart.

 • #41

  Marya van Eck (vrijdag, 31 mei 2019 19:47)

  John en Ed zijn zeer betrokken uitvaartondernemers met oog voor detail en liefde voor hun vak.

 • #40

  Madeleine Verhallen (vrijdag, 22 maart 2019 19:21)

  respectvol, bescheiden, alle ruimte voor onze wensen. en uiterst zorgvuldig en transparant.

 • #39

  May-Lin en Marc (donderdag, 10 januari 2019 22:03)

  Dit is de 4e keer dat we in 3 jaar tijd gebruik maken van de diensten van Meijer en ten Hove, en bevelen deze onderneming ook bij anderen aan. Wij waarderen het persoonlijk contact enorm. Altijd bereikbaar en meedenkend. Heel klantvriendelijk, alles op tijd, komen afspraken na en ook nabegeleiding is prima. Dikke 10.

 • #38

  Carla van Kerkhof (zaterdag, 29 december 2018 10:35)

  Complimenten voor de heren ten Hoven en Meijer; De begeleiding van de uitvaart van de vader van de 15 jarige dochter van een vriendin was hartverwarmend. Oog voor detail, persoonlijke en deskundige aandacht voor het meisje en haar familie.

 • #37

  Tim Scheerder (maandag, 03 december 2018 18:46)

  De uitvaart van mijn vader was een waardig afscheid, dat was (nog) belangrijker dan dat ik van tevoren had bedacht. Dit is vooral te danken aan Meijer en Ten Hove De beide heren vormen een fantastisch team en hebben mij en de rest van de familie uitstekend bijgestaan in het opzetten van de uitvaart. De communicatie was prettig en ongedwongen maar professioneel, precies de juiste balans doordat zij aanvoelden wat wij op dat moment nodig hadden.

 • #36

  Nadia Kevan (zaterdag, 24 november 2018 22:35)

  This company were the best I have ever experienced. They are highly professional, personal, caring, flexible and generous. They took care of every aspect of the matter. Our warmest thanks, Nadia Kevan and Family

 • #35

  mevr Wietske van den Berg-Feenstra (donderdag, 11 oktober 2018 20:00)

  Deze uitvaartondernemer heeft aan een half woord genoeg. Hij denkt mee met je. Dringt niets op. En al helemaal geen dure opties. Hij is toegewijd, vriendelijk en steunend. Ik kan mij geen beter iemand wensen. Het werd een waardig, mooi en persoonlijk afscheid. Precies bij ons passend.Bovendien een rustige man. Erg fijn.

 • #34

  familie Peters Beuningen (woensdag, 05 september 2018 18:10)

  Persoonlijke benadering waarbij er rekening gehouden werd met onze wensen. Taken die we uit handen wilden geven werden overgenomen en zorgvuldig uit gewerkt. We vonden het erg prettig en van respect getuigen dat de factuur gepersonaliseerd werd met een extra woordje van steun betuiging. Daarnaast werd de orde van dienst mooi uitgewerkt aangeboden in boek vorm aan onze moeder, de kinderen en ook de kleinkinderen kregen een exemplaar. Wat tevens gewaardeerd werd is de voorbereiding van de kleinkinderen (en ons) door voor dat de gasten werden ontvangen in de aula, we daar de gelegenheid hadden om te kijken waar we gingen zitten, bediening microfoon etc . Prettig was, dat er vooraf werd aangegeven dat wanneer we tijdens de dienst moeilijk uit onze woorden zouden komen , zij de tekst pas over zouden nemen wanneer we daar letterlijk om zouden vragen. Zo werd het onze dienst waarin ook ruimte was om even in je tekst te stagneren en de gelegenheid kreeg om de draad weer op te pakken.

 • #33

  Marion zwart ( fam Bal) (donderdag, 30 augustus 2018 16:55)

  Ed en John zijn echte professionals maar ook twee warme persoonlijkheden die veel ruimte geven aan emoties en persoonlijke invulling. Zij hebben deze moeilijke tijd voor mij absoluut draaglijker gemaakt.

 • #32

  Heidi Driessen (08-05-2018) (dinsdag, 05 juni 2018 12:50)

  Lieve collega's, wat hebben we een mooie uitvaart aan ons mam gegeven. Precies zoals zij dat gewild had.
  Bedankt voor jullie steun en hulp.

 • #31

  Frans Eijkelhof (zondag, 13 mei 2018 21:11)

  Een groot compliment voor Meijer en Ten Hove Uitvaartverzorgers voor de manier waarop zij de uitvaart van mijn lieve echtgenote hebben verzorgd.

 • #30

  Ron van Gelderen (maandag, 07 mei 2018 21:58)

  zeer prettig persoon, ontspannen, discreet, vriendelijk en accuraat. een bedrijf wat nadrukkelijk luistert naar de wensen van de nabestaanden en daar zich voor inzet dit te bereiken.

 • #29

  Theo Faay (donderdag, 22 maart 2018 11:31)


  Deze uitvaartondernemer was zeer betrokken en respectvol naar de overledene en de nabestaanden. Er werd werkelijk alles aan gedaan om de dagen tussen het overlijden en de uitvaart zo goed mogelijk te laten verlopen. Zo konden we dagelijks op bezoek gaan wat heel erg helpt om je eerste verdriet een plek te geven. De laatste dag konden we gebruik maken van de 24-uurs kamer waardoor je op momenten die het jou uitkomt en op de wijze die bij jou past kunt rouwen bij de overledene. Ook vond ik het zeer plezierig dat zij mee dachten in het geheel. Ze opperden mogelijkheden, bewaakten de totaalkosten en zochten samen met ons naar mogelijkheden om de wensen die wij hadden in te passen.

 • #28

  dhr Theunissen (donderdag, 22 maart 2018 11:30)

  Geachte Hr./ Mevrouw. Het was een uitermate goed verzorgde uitvaart met oog voor detail en vooral voor de mens (en) die erbij betrokken waren. Alles kon zich in rust voltrekken, met zorgvuldige naleving van de ingediende wensen. Het was een toegewijde bijeenkomst,getuigend van veel empathie. Dankuwel. Mvg Anne-Marie Kellendonk

 • #27

  Wietske Leenders (vrijdag, 09 februari 2018 08:33)

  John Meijer en Ed ten Hove hebben de uitvaart van mijn broer uitstekend georganiseerd en begeleid. Door hun ideeën en handreikingen hebben we de uitvaart zo kunnen vormgeven dat die bij ons en mijn broer paste. Geen stijve, opgeprikte bedoening maar een sfeer waarin iedereen zichzelf kon zijn, waarin ook mijn broer zich goed zou hebben gevoeld. John en Ed hebben echt met ons meegedacht en met ons samengewerkt over het vormgeven van de uitvaart. Bijvoorbeeld de optie van een kist van eenvoudig, mooi licht populierenhout waarop iedereen iets voor Kay kon schrijven was zo’n opluchting in vergelijking met zo’n gelakte donkere kist die de dood tot iets streng-verhevens maakt. John en Ed hebben zich bij deze organisatie ook heel flexibel en duidelijk opgesteld: Toen wij pas vrij laat op het idee kwamen dat het belangrijk was Kay ook in de kerk op te baren – Kay was een bekende persoonlijkheid omdat hij zoveel door de straten van Nijmegen skate – hebben John en Ed dit alsnog in hun agenda weten in te passen. Het ontroerde mij hoe ze als wachters voor de kerk stonden en de mensen die Kay daar hun laatste eer wilden bewijzen, wegwijs maakten. Ik heb hun aanwezigheid bij het opbaren van Kay in het hospice in zijn kamer en in de kapel, zijn reis naar het uitvaartcentrum en bij de opbaring in de kerk en bij de uitvaart in hun uitvaartcentrum de avond erna, als bijzonder ondersteunend ervaren. Zij waren er écht, respectvol en liefdevol. Zo was het helemaal geen probleem voor ze dat ik meerdere keren van Kay afscheid wilde nemen en ze daarvoor de kist nog een keer moesten openen. En ik merkte ik op dat ze tijdens de speeches echt geïnteresseerd waren en meeleefden, iets wat veel voor mij betekende. Ook had ik bij hen nooit het gevoel dat het ongepast was als ik om iets moest lachen. Humor mocht zijn plaats hebben. Dit gaat bij John en Ed echter samen met grote professionaliteit en gevoel voor decorum. Hun uitvaartcentrum is mooi en smaakvol ingericht: straalt rust uit. Je kon merken dat Kay met liefde werd verzorgd. Hij lag er elke keer weer mooi en vredig bij, vonden wij. En vele anderen hebben ons dat expliciet gezegd. We hebben op een prachtige manier afscheid kunnen nemen van Kay. En ik denk met liefde aan dit afscheid terug dat John en Ed op deze manier voor ons mogelijk hebben gemaakt. De troost die van een afscheid uitgaat dat zo bij Kay paste en ook bij ons, zijn vrienden en familie, is enorm. Ik dank jullie hartelijk, John en Ed, jullie verdienen een pluim!

 • #26

  J. Vermeulen (donderdag, 14 december 2017 17:31)

  Begin oktober gesprek gehad over de komende begrafenis. Alle wensen van mijn vrouw genoteerd, zodat wij precies tot in detail wisten hoe de dag van begrafenis (30 november 2017) zou gaan verlopen. Het was een warm en waardig afscheid in de stijl en vorm die mijn vrouw wenste. Meijer en ten Hove zijn betrokken en meedenkend en geven adviezen voor deze dag. Ook het kostenaspect met de keuzes en hun adviezen werd door hen goed in de gaten gehouden. Ik kan hun met zekerheid van harte bij U die dit leest aanbevelen. Het komt allemaal prima in orde. Met vriendelijke groet, J. Vermeulen

 • #25

  fam. Van Schaik (zondag, 10 december 2017 10:08)

  Petje af voor de heren Meijer en Ten Hove. Ze zijn tot in detail betrokken geweest bij de uitvaart. Hebben ons steeds de mogelijke opties voorgelegd MAAR wel altijd de keuze aan ons gelaten. Ook tot twee keer toe de attentie gemaakt dat een keuze anders zou kunnen waardoor diverse kosten beduidend lager uitvielen zijn echte plus punten. Er is een echte band ontstaan en dat onder deze omstandigheden. Chapeau heren !! Dank jullie wel voor de goede verzorging van de uitvaart van mijn man, (schoon)vader en opa.

 • #24

  eElie Ruijsch-heijting (vrijdag, 01 december 2017 14:36)

  De uitvaart was precies zo als we het ons gedacht hadden .
  En ook in de nagedachtenis van mijn moeder die toch veel
  zelf had aangegeven hoe ze het wilde hebben.
  Zelf waren we ontzettend blij dat we voor deze uitvaart ondernemers
  hadden gekozen.Zowel voor advies als begeleiding.Het voelde warm en vertrouwd

 • #23

  Anthony Janssen (dinsdag, 21 november 2017 07:01)

  Hallo John en Ed,
  Namens de gehele familie bedankt voor de mooie en stijlvolle uitvaart van onze Vader / schoonvader. Jullie begeleiding en tips maakte het geheel compleet. Onze complimenten daarvoor. De persoonlijke begeleiding en ontspannen sfeer maken het voor ons niet zo alsof het een grote uitvaartorganisatie is maar juist knus en persoonlijk. Met vriendelijke groet fam. Janssen

 • #22

  Van De Ven (woensdag, 02 augustus 2017 14:30)

  Meijer en ten Hove heb ik ervaren als betrokken en goed meedenkende ondernemers. Daardoor is de uitvaart een warm en persoonlijk afscheid geworden

 • #21

  familie van Bennekom (vrijdag, 07 juli 2017 14:31)

  Zowel onze vaste contactpersoon John als zijn compagnon Ed zijn er prima in geslaagd om ons op een zeer warme, hartelijke en persoonlijke manier te begeleiden bij de uitvaart van onze man, vader, schoonvader en opa. Daarbij hadden ze vooral ook oog voor de kleinkinderen. Het zijn met recht warme "ceremoniemeesters". Dankzij hun ervaring en expertise zijn ze zeer goed in staat om de nabestaanden te adviseren bij het maken van keuzes die recht doen aan de wensen van de overledene en nabestaanden. Bovendien zorgen ze met hun positiviteit en humor voor de nodige luchtigheid in een moeilijke en zware periode. Ze zijn informeel als het kan en zakelijk waar het moet

 • #20

  Karin Vink v Sommeren (vrijdag, 07 juli 2017 14:30)

  John en Ed doen hun uiterste best om alles zo goed en zo persoonlijk mogelijk te regelen en de nabestaanden te ontzorgen. Niets is ze teveel, mensen met liefde voor hun vak! Prijs/Kwaliteit is uitstekend!

 • #19

  Yvonne van Hoorn (woensdag, 10 mei 2017 18:18)

  Wij kijken met een ontzettend goed gevoel terug op de begeleiding van het afscheid van onze vader (en man van onze moeder). De betrokkenheid en persoonlijke aandacht van John en Ed maakt dat we het afscheid zo hebben in kunnen vullen zoals we dat wensten. Hun vermogen zich te kunnen inleven in wie wij zijn hebben we als erg positief ervaren. En dat er tot onze verwondering een apart kaarsje geplaatst werd op de kist van opa voor zijn overleden kleinkind was een zeer ontroerende ervaring.. We hadden hierom niet gevraagd maar is zeker voor ons van grote waarde.

  De lege plaats die onze vader achter heeft gelaten zal er niet minder leeg om zijn maar dit prachtige afscheid compenseert wel een groot gedeelte

 • #18

  Liana Frauenfelder (dinsdag, 11 april 2017 10:15)

  Zij nemen echt de tijd voor de naaste die betrokken zijn in deze droevige periode om te begeleiden.
  Het zijn toppers in hun vak, Perfectionisten kan ik wel zeggen!
  We zijn zo goed en netjes geholpen.
  24/7 voor gesprek of belletje was geen probleem, tenzij zij met een mis bezig waren.
  John & Ed Bedankt.

 • #17

  Vincent en Consuela (zondag, 05 februari 2017 13:55)

  Het is een zeer persoonlijke uitvaart geworden, waarin alles mogelijk was en waarbij ten Hove en Meijer er alles aan hebben gedaan dit voor ons zo prettig en efficiënt als mogelijk te organiseren.

 • #16

  fam Opgenoort (donderdag, 05 januari 2017 22:00)

  Laag drempelig in de omgang en warm in hun contact. Denken echt met je mee en geven vanuit hun ervaring de nodige tips. Leuke dingen als een kaartje met kerst en het persoonlijk uitleggen en thuis brengen van de nota spraken mij erg aan. Verder maken en drukken ze zelf de kaarten waardoor de lijnen zeer kort zijn. Prijs en kwaliteit zijn uitmuntend.

 • #15

  familie van As (dinsdag, 03 januari 2017 11:28)

  Wij hebben het contact en de begeleiding als zeer prettig ervaren. Persoonlijk en sterk gericht op de wensen en behoeften van de overledene, maar ook op de behoeften van de achtergebleven partner, kinderen en kleinkinderen.

 • #14

  Familie Van Kleef (donderdag, 22 december 2016 16:27)

  Beste John en Ed, wat zijn wij dankbaar voor de manier waarop jullie ons bijgestaan hebben. Dankzij jullie kunnen wij terugkijken op een prachtig afscheid van An. De zeer persoonlijke benadering, rekening houdend met al onze wensen, onderscheidt jullie van alle andere uitvaartondernemingen waarmee wij ooit te maken hebben gehad. Bedankt!

 • #13

  Tina Terziyan en Willy van Kleef (woensdag, 07 december 2016 16:56)

  Ik kan niet anders zeggen dat jullie vanaf het begin tot en met het eind en nog daarna alles gedaan hebben om alles wat met de crematie(plechtigheid)van An Van Kleef-Bloemers had te maken zo goed en persoonlijk hebben begeleid!Jullie hebben ons echt ontzegd en rekening gehouden met al onze wensen.Nogmaals onze

 • #12

  Josë (maandag, 21 november 2016 21:19)

  John en Ed bedankt voor alles bij mijn vreselijke verdriet hebben jullie mij zo goed gesteund zo belangrijk alles op een rustig tempo alles was na wens jullie verdienen echt een dikke duim en ik zou iederieen aanraden om dit doen veel succes verder jullie en nogmaals bedankt José

 • #11

  Susan en Sieni v.d.Camp (vrijdag, 28 oktober 2016 17:43)

  Hoi John en Ed.
  Susan en ikzelf willen jullie nog bedanken voor de goede verzorging en liefdevolle aandacht die jullie aan ons hebben gegeven, met de crematie van mijn Man Jan en de Vader van Susan.
  Kom snel een kop koffie drinken in Megen.

  Groetjes Sieni en Susan v.d.Camp.


berichten die wij hebben gekregen via de site van het keurmerk persoonlijke uitvaart


Er straalde rust uit van de uitvaartondernemer. Alles kon worden geregeld. Er werd meegedacht. Mede door Meijer en ten Hove heeft mijn moeder een zeer warm en persoonlijk afscheid gekregen

familie Jansen uit Lent 


Meijer en ten Hove hebben de uitvaart van mijn vader op een zeer toepasselijke wijze verzorgd, rekening houdend met de wensen van de overledene en nabestaanden. Mede dankzij hen hebben wij op een juiste wijze afscheid kunnen nemen.

J van der Ende uit Oss


Zoals ook al persoonlijk aangegeven, alleen maar lof! Oog voor detail, aanvoelen wat past bij ons, heel steunend en voegend, erg leuk naar de kinderen. Die werden op een creatieve manier betrokken. Kwamen met goede ideeën. Geweldig stel, ook om te zien in hun goede samenwerking. Vullen elkaar mooi aan.

familie Sijs Nijmegen


Hieronder staan  wat berichten overgenomen van onze vorige website


Commentaren: 12 (Discussie gesloten)
 • #12

  John Meijer en ten Hove (zaterdag, 14 maart 2015 13:14)

  Beste John,

  Nogmaals bedankt voor de goede hulp en zorgen bij het alfscheid van onze moeder en oma.
  Met jou (jullie) hulp hebben wij op een mooie manier afscheid van haar mogen nemen.

  Met vriendelijke groet, Fam WIlbrink

 • #11

  John Meijer en ten Hove (zaterdag, 14 maart 2015 13:13)

  Beste John,

  Onze eerste indruk op het internet was helder, duidelijk en goedkoop.
  En bij het eerste telefonisch contact voor informatie kregen wij een vriendelijk man, John Meijer.

  De eerste ontmoeting met John in het ziekenhuis net na het overlijden van onze vader was prettig, We konden alles in dat gesprek helder en duidelijk afspreken. Daarna verliep het contact telefonisch of via de mail ook heel prettig. John was ten alle tijde bereikbaar. Het maakte niet uit hoe laat. Wat wij heel fijn vonden was dat we steeds contact konden hebben met dezelfde prettige persoon. Het maakte het allemaal een beetje vertrouwd.
  De dag voor de crematie konden we afscheid nemen in het rouwcentrum. De (standaard)kist vonden wij heel mooi. Precies zoals het bij ons en onze vader past. De mooie keurig verzorgde ruimte, Het was huiselijk en er heerste een warme rust. De eenvoud die we daar troffen paste helemaal bij ons en zeker ook bij de overledene.
  De afscheidsplechtigheid in het crematorium verliep op rolletjes. Ook hier was er weer de eenvoud, het gewone wat juist zo mooi was. John heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan een hartverwarmend afscheid. Wij hebben heel fijne herinneringen aan deze toch ook heel moeilijke periode.
  John is een man met een gouden hart. Ik kan hem bij iedereen aanbevelen.

  John, heel hartelijk bedankt voor alles.

  Karin en Jeroen

 • #10

  John Meijer en ten Hove (zaterdag, 14 maart 2015 13:12)

  Beste John en Ed,

  Ik wil u nogmaals heel hartelijke bedanken voor het mooie afscheid,wat wij hebben kunnen nemen van onze lieve zus,als ik er zo nu op terug kijk,is er echt niets wat ik anders had gewild,ondanks dat ik natuurlijk niet de enige was met inspraak hierin,is het wel precies zo gegaan als dat ik er wel alleen inspraak in zou hebben gehad,en ik weet dat mijn andere familieleden er net zo over denken,m.a.w. het was perfect voor iedereen afzonderlijk.
  Persoonlijk had ik nog nooit een uitvaart van zo dicht bij meegemaakt,maar hoorde wel van menigeen de `wildste`verhalen,ik ben zo blij dat mijn zus jullie heeft gevonden!
  Als over een tijdje alles achter de rug is,ga ik zeker overstappen van Dela,naar jullie,en ik zal jullie ook aan iedereen aanbevelen,zo persoonlijk en respectvol als jullie werken,vind ik echt geweldig!

  Met vriendelijke groet,Sandra de Jonge

 • #9

  John Meijer en ten Hove (zaterdag, 14 maart 2015 13:10)

  Hoi John,
  Wij zijn zeer dankbaar dat we jullie hebben gevonden.
  Wat een geweldig team zijn jullie. Zeer betrokken, correct, zeer respectvol en met veel persoonlijke aandacht voor de nabestaande. Met voor ons een lach en een traan hebben wij al onze wensen kenbaar kunnen maken om de uitvaart van mijn man en vader van Pam zo een persoonlijk tintje te kunnen geven. Jullie begeleiding was subliem en voelde zo vertrouwd, het was een warme deken. Zelfs de nazorg, een telefoontje hoe het gaat is hartverwarmend. Wij zullen jullie aanbevelen als een zeer goede, fijne en betrouwbare uitvaartverzorger. Heel veel dank voor jullie fantastische samenwerking. Jullie zijn TOPPERS

  De Alpenzusjes

 • #8

  John Meijer en ten Hove (zaterdag, 14 maart 2015 13:10)

  Hoi John en Ed

  Bedankt voor de goed verzorgde crematie van mijn vader. Het was een mooi afscheid wat we niet zullen vergeten. Jullie bijdrage en steun heeft ons veel geholpen om door deze moeilijke tijd te komen. We vonden het fijn om met jullie samen te werken. Als er iemand op zoek is naar een goede uitvaartverzorger dan zal ik die zeker naar jullie verwijzen. Nogmaals bedankt.

  Arjan Roovers

 • #7

  John Meijer en ten Hove (zaterdag, 14 maart 2015 13:09)

  Beste John,

  Wij zijn zeer te spreken over jullie ondersteuning bij de uitvaart van onze vader, grootvader en echtgenoot. Het was prettig om te merken dat al onze persoonlijke wensen konden worden ingewilligd. Het contact dat jullie met ons hadden was steeds respectvol en ter zake kundig. Dank!
  Jan van Ingen

 • #6

  John Meijer en ten Hove (zaterdag, 14 maart 2015 13:07)

  Lieve John,

  Wat een bijzonder traject hebben we afgelegd. Jouw ondersteuning voor Hanneke, mijn inmiddels overleden zusje (zie hieronder) was voor mij een geruststelling. Jouw woorden "dat komt wel goed Hanneke, dat regel ik" was precies wat zij nodig had om rustig en in vrede over te kunnen gaan. Ik leerde je ook ver voor het overlijden van Hanneke kennen en net als bij haar voelde dat gelijk goed. Jouw ondersteuning in deze voor mij verantwoordelijke tijd deed me goed en ik kon je dag en nacht bellen. Daar heb ik bij tijd en wijle gebruik van gemaakt en je was er altijd!! John, goud waard voor mij. Wat een verademing om zo close met iemand samen te werken in een moeilijke periode van mijn leven. Ik was zelf niet alert op wat er allemaal afgesproken en geregeld moest worden. Jij was er dan met alle details en altijd in overleg met Hanneke of mij! Over de kleinste verandering pleegde je eerst overleg. Dat voelde veilig John, want ik wist daardoor zeker dat er niets zou gebeuren zonder dat Hanneke of ik daar inspraak over hadden gehad.

  Na de crematieplechtigheid bracht ik mijn vader en moeder van 85 jaar naar huis. Intens moe waren ze. Met een zucht zei mijn vader hoe blij hij was dat we een kleine uitvaartverzorger hadden. "Zo persoonlijk en we kenden John goed.". Alleen maar complimenten John. Ik gun iedereen zo'n uitvaart. Persoonlijk, met aandacht en focus voor de overledene en de nabestaanden. We hebben het zo mooi gehad bij leven en bij dood. Vanuit mijn ziel diep respect en dankbaarheid.

  Inderdaad Hanneke, is het een mooi afscheid geworden, dat heb je ons gegeven door voor John en Ed te kiezen.

  Met warme, liefdevolle omhelzing
  José Verhoeven

 • #5

  John Meijer en ten Hove (zaterdag, 14 maart 2015 13:07)

  Lieve John,

  Bij onze eerste ontmoeting had ik meteen een heel goed gevoel.
  Jij hebt me met respect en vanuit je gevoel begeleid in de weg naar mijn eigen uitvaart.
  Voor jou ook even wennen.
  We hebben elkaar zo vaak gesproken, er was ruimte voor alles, maar altijd stelde je mijn belang voorop.
  Je voelde als een vriend voor mij.
  Vanuit mijn hart zeg ik: dank je wel voor de manier waarop je er voor mij was en, daar vertrouw ik volledig op, dat je er na mijn overlijden ook nog voor mijn familie zal zijn, zodat mijn uitvaart een mooi afscheid wordt.

  Tot ziens!
  Met alle liefs Hanneke

 • #4

  John Meijer en ten Hove (zaterdag, 14 maart 2015 13:06)

  Lieve John en medewerkers,

  Ontzettend bedankt voor alles wat jullie na, maar ook al voor, het overlijden van mijn vader voor mij hebben gedaan. Heel erg persoonlijk, betrokken, meedenkend. En zelfs als controlfreak die ik ben, alles met een gerust hart uit handen kunnen geven aan jullie. Het was een mooi en waardig afscheid, precies zoals ik denk dat mijn vader het had gewild. Ik hoop dat meerdere mensen de weg naar jullie weten te vinden, ze zullen hier zeker geen spijt van krijgen.

  Nogmaals hartelijk bedankt! (Ook al mocht ik dat niet meer zeggen )
  Veel liefs,

  Coby

 • #3

  John Meijer en ten Hove (zaterdag, 14 maart 2015 13:02)

  Marianne en ik zijn heel erg blij dat we jullie gevonden hebben. Je had dat wellicht al gemerkt. Het persoonlijke, de soepelheid en het aanpassen aan onze, niet zo alledaagse, wensen was precies wat we nodig hadden. Ik hoop dat meer mensen jullie mogelijkheden ontdekken.
  Nogmaals onze dank.
  Paula en Marianne

 • #2

  Anja (zaterdag, 14 maart 2015 12:58)

  Lieve Ed en John,
  Ook via deze weg wil ik jullie heel, heel hartelijk bedanken voor alles wat jullie voor mijn vrouw, jullie grote vriendin, Corry hebben gedaan. Jullie waren gedurende het hele traject, van haar ziek zijn tot aan haar laatste ademtocht een grote steun ....echte lieve kanjers zijn jullie. De uitvaart van Corry hebben jullie zo super geregeld, ons met raad en daad bijgestaan, ondanks dat jullie hier zo "dubbel"in stonden. Petje af! Ook de kist voor mijn Cor........zo mooi met rozen laten beschilderen. Ik ben zo blij dat ik jullie heb leren kennen als [huis]vrienden voor het leven, zeg maar gerust als familie, de 2 broers die ik altijd graag had willen hebben.
  Liefie's heel erg bedankt voor alles! en tot gauw.
  Anja.

 • #1

  John Meijer en ten Hove (zaterdag, 14 maart 2015 12:48)

  Beste John en Ed,

  Bij deze wil ik jullie nogmaals bedanken voor de persoonlijke benadering, flexibiliteit en advies bij het overlijden van onze moeder, schoonmoeder en oma. Ondanks het verdriet, kunnen wij terugkijken op een mooi en gedenkwaardig afscheid precies zoals zij het heeft gewild.

  Jaap, Christel, Bram en Anne