uitvaartverzorging in Beuningen


Wij zijn uitvaartverzorgers die ernaar streven dat de wensen van de overledene en de nabestaanden voor, tijdens en na de uitvaar goed worden uitgevoerd. We stellen alles in het werk om het afscheid van uw dierbare persoonlijk te maken. Omdat wij een klein uitvaartbedrijf zijn kunnen we meer aandacht en tijd aan u besteden en hebben wij direct en persoonlijk contact.

 

Wij zijn gevestigd in Nijmegen/Lent dus in de regio van Beuningen.

Wanneer u niet kiest voor een thuisopbaring kunnen we gebruik maken van het uitvaartcentrum van crematorium Beuningen of van ons uitvaart centrum in Lent. 

Wij vinden het belangrijk dat een afscheid past bij de overledene en de nabestaanden. Respect, eerlijk en betrokken zijn onze belangrijkste kernwaarden.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie, of bel 0634045001  -  0247508465.


wij zijn lid van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Wij mogen dit Keurmerk alleen voeren als wij genoeg positieve beoordelingen van de nabestaanden krijgen.

De families die wij hebben mogen begeleiden beoordeelden ons met een gemiddelde van 9.9
De families die wij hebben mogen begeleiden beoordeelden ons met een gemiddelde van 9.9

uitvaartondernemer Elst, uitvaartondernemer Gendt,uitvaartondernemer Groesbeekuitvaartondernemer Haalderen, , uitvaartondernemer Huissen uitvaartondernemer Millingen aan deuitvaartondernemer Beuningen, uitvaartondernemer Boven-leeuwen, uitvaartondernemer Boxmeeruitvaart, begrafenis, crematie, uitvaartverzorgers, thanatopraxie,  uitvaartcentrum Lent Nijmegen, Dukenburg, Wijchen, Lent, Weurt, Beuningen, Winssen, Druten, Deest, maas en waal, Ewijk, bergharen, Lent, Elst, Arnhem,, Bemmel, Gelderland, Malden, Heumen, Cuijk Betuwe, Overbetuwe, uitvaartondernemer Cuijk, uitvaartondernemer Doornenburg, uitvaartondernemer Dreumel, uitvaartondernemer  Druten,Rijn, uitvaartondernemer Mook en Middelaar, uitvaartondernemer Deest, uitvaartondernemerWinssen, Lingewaard uitvaartondernemer Nijmegen, uitvaartondernemer Wamel en uitvaartondernemer Wijchen.uitvaartondernemer Bemmel, uitvaartondernemer Beneden-Leeuwen, uitvaartondernemer Berg en Dal, uitvaartondernemer Dreumel, betaalbare, Goedkope, begrafenis, Crematie, uitvaart, Wijchen, Beuningen, Weurt, Elst, Bemmel, Lent, Deest, Winssen,  uitvaartverzorger Beuningen