Uitvaartverzorger Weurt


Graag stellen wij ons aan u voor, laten we zien wie wij zijn en waar we voor staan.

 

Wij zijn uitvaartverzorgers die ernaar streven dat de wensen van de overledene en de nabestaanden voor, tijdens en na de uitvaart zo goed mogelijk worden uitgevoerd. We stellen alles in het werk om het afscheid van uw dierbare zo persoonlijk mogelijk te maken. Omdat wij een klein uitvaartbedrijf zijn kunnen we meer aandacht en tijd aan u besteden en hebben wij direct en persoonlijk contact.

 

Wij vinden het belangrijk dat een afscheid past bij de overledene en de nabestaanden. Respect, eerlijk en betrokken zijn onze belangrijkste kernwaarden.

 

Wij zijn gevestigd in Nijmegen/Lent op 5 minuten van Weurt.

u kunt wanneer u er niet voor kiest de overledene thuis te houden, gebruik maken van ons uitvaartcentrum in Lent dit is op een paar minuten van Weurt, of een ander uitvaartcentrum van uw keuze.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie, of bel 06 34 04 50 01  -  024-7508465.


In Weurt kunt u voor een kerkelijke uitvaart terecht in de H. Andreaskerk in Weurt met aansluitend de begrafenis op de r.k. begraafplaats te Weurt  of op Haaghove aan de van Heemstraweg te Beuningen, uiteraard is een crematie in crematorium Beuningen, Jonkerbos of Waalstede ook mogelijk 

Meijer en ten Hove uw uitvaartverzorger Weurt 


grote Aula crematorium Beuningen 

Kleine aula crematorium Beuningenuitvaartonderneming Elst, uitvaartondernemer Gendt,uitvaartondernemer Groesbeekuitvaartondernemer Haalderen, , uitvaartondernemer Huissen uitvaartondernemer Millingen aan deuitvaartondernemer Beuningen, uitvaartondernemer Boven-leeuwen, uitvaartondernemer Boxmeeruitvaart, begrafenis, crematie, uitvaartverzorgers, thanatopraxie,  uitvaartcentrum Lent Nijmegen, Dukenburg, Wijchen, Lent, Weurt, Beuningen, Winssen, Druten, Deest, maas en waal, Ewijk, bergharen, Lent, Elst, Arnhem,, Bemmel, Gelderland, Malden, Heumen, Cuijk Betuwe, Overbetuwe, uitvaartondernemer Cuijk, uitvaartondernemer Doornenburg, uitvaartondernemer Dreumel, uitvaartondernemer  Druten,Rijn, uitvaartondernemer Mook en Middelaar, uitvaartondernemer Deest, uitvaartondernemerWinssen, Lingewaard uitvaartondernemer Nijmegen, uitvaartondernemer Wamel en uitvaartondernemer Wijchen.uitvaartondernemer Bemmel, uitvaartondernemer Beneden-Leeuwen, uitvaartondernemer Berg en Dal, uitvaartondernemer Dreumel, betaalbare, Goedkope, begrafenis, Crematie, uitvaart, Wijchen, Beuningen, Weurt, Elst, Bemmel, Lent, Deest, Winssen,