Uitvaartverzorger Beek Ubbergen


Wij zijn uitvaartverzorgers die ernaar streven dat de wensen van de overledene en de nabestaanden voor, tijdens en na de uitvaart zo goed mogelijk worden uitgevoerd. We stellen alles in het werk om het afscheid van uw dierbare zo persoonlijk mogelijk te maken. Omdat wij niet zo'n grote uitvaartonderneming zijn kunnen we meer aandacht en tijd aan u besteden en hebben wij direct en persoonlijk contact. U heeft één uitvaartverzorger die u begeleidt en ondersteunt in deze moeilijke periode. Wij vinden het belangrijk dat een afscheid past bij de overledene en de nabestaanden. Respect, eerlijk en betrokken zijn onze belangrijkste kernwaarden.

 

Wij hebben 2 afscheidshuizen in  in Nijmegen/ Lent en in Millingen aan de Rijn maar verzorgen uitvaarten door heel Nederland en zijn ook in andere uitvaartcentra welkom.

 

Wij zijn na 15 jaar een begrip in Nijmegen en omgeving en wij  hebben ruime ervaring. Toch vinden wij het nog steeds heel bijzonder om het vertrouwen te krijgen de uitvaart van/voor iemand te mogen verzorgen.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie,

of bel 06 34045001  -  024 7508465.


Twee afscheidshuizen in de regio Berg en Dal.

Afscheidshuis Lent

afscheidshuis de Vossengraaf


Afscheidshuis Lent

Net over de brug van Nijmegen, de Waalbrug, op loopafstand van station Lent, staat ons afscheidshuis Lent. Hier bieden wij u de mogelijkheid om in een rustige omgeving afscheid te nemen van uw dierbare, op de manier zoals u dat wenst. 

 

Het afscheidshuis ligt op 10 minuten van het centrum van Berg en Dal,  

We hebben een 24-uurskamer zodat u bij uw dierbare kunt zijn zolang en wanneer u wilt. uit


Afscheidshuis de Vossengraaf millingen aan de Rijn

Aan de Vossengraaf 1 te Millingen aan de Rijn ligt de algemene begraafplaats  'Vossengraaf' met daarop het Afscheidshuis Vossengraaf.

Afscheidshuis De Vossengraaf is een klein maar intiem Afscheidshuis,


Uiteraard behoord een thuisopbaring ook tot de mogelijkheden eventueel in combinatie met Thanatopraxie ( tijdelijke balseming) 


Wij kunnen voor u het afscheid verzorgen in Crematorium Jonkerbos,  Rijk van Nijmegen, Waalstede of 't Karbrugsche Veld, maar ook een begrafenis bij Rustoord, Jonkerbos of een begrafenis op een Natuurbegraafplaats  B.V. Mookerheide

 uitvaartverzorger ,begraafplaats, crematie,  begrafenis, uitvaart, uitvaartverzorgers, cremeren, Begraven ,